A Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület (MÉTE) konferenciája
2018. május 10.
A Magyar Élelmiszer-tudományi és Technológiai Egyesület (MÉTE) konferenciájára invitálja az érdeklődőket
A XXII. Országos MÉTE TDK konferencián a magyarországi felsőoktatásban tanuló hallgatók közül az élelmiszerekkel kapcsolatos kutatást végzők mutatják be tudományos munkájuk eredményeit. A megnyitót követően ez előadások meghallgatására az egyes szekciókban van lehetőség. A konferencián a kutatási témák széles palettája jelenik meg, többek között a biokémia, az élelmiszerkémia, az élelmiszer-biotechnológia, az élelmiszer-technológia és -műveletek, a mikrobiológia, az élelmiszer-biztonság, az analitika és a táplálkozástudomány.
A 2017. novemberi TDK résztvevői
A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Határidő 2018. március 12.
Regisztálni itt tud.